Thursday, June 23, 2011

Kelab Kipas ERUL Part II

Salam , today nak tolong promot kan ALONG punya kawan punya bisness. Untuk pengetahuan, bukan nak dapatkan discount err. Hihi. Saje rajin nak post harini. Kena ERUL AF9? Tak kenal ke? Meh tengokk.

Style kan. Dia adalah fanatik korean. Dan dia bawak style korean dia yang tersendiri. I guess yang peminat dia ni ramai kaum hawa. Elehh kau orang ni bila nampak laki comel sikit mesti minat pun. sebab aku pun gitu. Hihi. Okay bukan nak story pasal ERUL tapi nak promote Korean style ni. Jom tengok sikit :)










Ada lagi banyak, tapi kau orang tengok information lebih lanjut dibawah ni. P/s : Laki2 no4 tu kacak segak 6pax kan. Aha :)
Facebook : Cik kim

4 comments:

adni shakeela said...

hahahha..maceh syg!!!

Nik Azny said...

Sama sama terima :)

tomatokering :) said...

wahhhh styleeeeeeeee ^^

Nik Azny said...

Memang style habisss. Huhu :)