Monday, July 11, 2011

Jom HAWAI di Lot 92505 PUO

Assalamualaikum dan selamat pagi.
Hugarhhh! Pagi semua. menaip sambil menjeling katil sebelah yang empuk tatkala si rakan-rakan sedang tidur. Perghh best. Nak buat macam mana, mata ni dah tak boleh tertutup tapi badan masih penat-penat belaka. Baru sehari start kelas macam dah sebulan kelas bermula. Almaklum la, cuti dua bulan, aktiviti menjem kan otak saje.Masuk kelas aku lah yang paling blur. Kelas harini bermula pada pukul 11.30 pagi sampai 1.30. Tapi petang ada taklimat displin pula. Cisss. baru nak berlagak memkembang kempit hidung. harini ingat nak puasa tapi tadi pagi tak bangun sahur. Akibat kepenatan yang teramat sangat! Kononnya* First day kelas, macam biasa. Tapi percayalah gua dah sem 3. Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Yeay! saya sudah besar, yacult yacult~ p/s: BUKAN saya sudah MEMbesar err. Saya makin mengecil hoi. (taknak terima hakikat lagi nyata yang badan sudah semakin menDEBAB). Semalam petang ada kelas ukur. Tugas yang pertama : Ukur semula Lot. Angpa semua taktahu?? Ok subject yang aku amik iaitu Ukur tanah (versi skema) atau dikenali sebagai manusia paling berani mati mengambil risiko untuk memCOKLAT kan muka a.k.a memHITAM kan . Sambung balik pasal Ukur semula Lot tu. Ia diukur semula kerana nak tahu adakah batu sempadan berada dalam keadaan yang sama seperti dalam PA (Pelan Akui) Cewahhhhhh. Boleh nak taraf AKJ ni. Bukan setakat AKJ, Jadi lecturer pun dah lepas. Haihh. Jom intai semasa membuat tugasan pertama , Have a nice day :)


Alat yang boleh menunjukkan bearing & distance sesuatu tempat yang dituju
P/s: model tak berbayar
Gambar tak berkualiti kerana via nok E66*


P/s: Hanya lakonan semata-mata , nak buat report lah katakan Padahal tengah lepak sambil mengHitamkan muka. HAWAI lah katakan.
Gambar tak berkualiti kerana via nok E66*

p/s: Paling rajin dalam group aku. Baguss! Aku malas harap maklum.
Gambar tak berkualiti kerana via nok E66*


P/s : terima kasih Nuffnang :)

5 comments:

bartHeafy said...

surveyor ar..cerap, jgn tak cerap...

Anum said...

belajar rajin2 ek
boleh buat report yg terbaik
hhahhaa

Nik Azny said...

Haha.InsyaAllah :)

pCL [p@kcikLie] said...

PUO tu poli Ungku Omar ek ??

Nik Azny said...

Yee yee Poli Ungku Omar